Productie & Industrie

Veiligheid, compliance en productiviteit in complexe industriële omgevingen

In productie- en industriële omgevingen is er vaak sprake van nauwe interactie tussen voetgangers, rijdend materieel en kritieke machines. Dit brengt risico’s met zich mee, waaronder aanrijdingen en schade aan apparatuur. Bovendien moeten deze omgevingen voldoen aan strenge veiligheidseisen, vooral als er explosiegevaarlijke ATEX-zones zijn. Onze oplossingen helpen u deze risico’s te beheersen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen.

Hoe werkt het?

Onze systemen bieden real-time detectie van voetgangers en voertuigen in industriële omgevingen met hoogwaardige, kritieke assets. Het systeem waarschuwt zowel bestuurders als voetgangers voor naderende gevaren en stelt beheerders in staat veiligheidszones te configureren die risicogebieden zoals productielijnen en gevaarlijke omgevingen beschermen.

De belangrijkste voordelen van onze oplossing

  • Voorkom aanrijdingen

    Bescherm medewerkers en vermijd incidenten in de buurt van assemblagelijnen en rijdend materieel.

  • Voldoe aan ATEX-regelgeving

    Onze oplossingen zijn compatibel met explosiegevaarlijke omgevingen en helpen u om te voldoen aan de veiligheidseisen.

  • Bescherm uw apparatuur

    Voorkom schade aan machines en productielijnen, wat stilstand en productieverlies minimaliseert.

Dashboard & Configuratie

In de productie- en industriesector is het waarborgen van veiligheid rond machines en voertuigen essentieel.

Het Dashboard & Configuratie systeem biedt u volledige controle over de beveiliging van uw productie- en assemblagelijnen en ATEX-zones, met flexibele instellingen en real-time datarapportage.

  • Real-time monitoring van risicovolle zones

    Houd toezicht op zones rond productieapparatuur en ATEX-omgevingen en ontvang waarschuwingen bij incidenten of near misses.

  • Eenvoudige aanpassing van veiligheidszones

    Stel dynamische veiligheidszones in rond productielijnen en pas deze flexibel aan wanneer de werkomgeving verandert.

  • Optimalisatie door data-inzichten

    Analyseer trends in incidenten en near misses om preventieve maatregelen te nemen en de veiligheid rond machines en voertuigen te optimaliseren.

Het dashboard stelt u in staat om de veiligheid in uw productieomgeving continu te verbeteren en snel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Meer over Dashboard & Configuratie

Waarom kiezen voor Aber en Lopos?

Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor de industriële sector en bieden de hoogste mate van bescherming voor zowel personeel als apparatuur. Dankzij de real-time monitoring en configuratie van veiligheidsinstellingen bent u verzekerd van een veilige en efficiënte productieomgeving.

 

Neem contact op

Kom in contact