Havens & Terminals

Bescherming van voetgangers, voertuigen en materieel in drukke havens en terminals

 

Havens en terminals zijn drukke en complexe omgevingen met een hoge concentratie aan zwaar materieel, zoals terminaltrekkers en kranen, en de constante aanwezigheid van voetgangers. Deze omgevingen vragen om strenge veiligheidsmaatregelen om zowel personeel als voertuigen te beschermen tegen aanrijdingen en schade. Onze oplossingen bieden de juiste bescherming door veiligheidszones in te stellen en voertuigen en voetgangers van elkaar gescheiden te houden.

Hoe werkt het?

Onze systemen bieden real-time monitoring en detectie van zowel voetgangers als voertuigen in risicovolle zones. Door de inzet van flexibele en vaste veiligheidszones kunnen risicovolle gebieden zoals laad- en loszones veilig worden afgebakend. Het systeem biedt real-time waarschuwingen en stelt beheerders in staat om de veiligheid continu te optimaliseren.

De belangrijkste voordelen van onze voetgangersbeveiliging

  • Voorkom aanrijdingen

    Bescherm voetgangers en voertuigen in risicovolle zones met veel verkeer van groot materieel.

  • Bescherm assets

    Voorkom schade aan waardevolle infrastructuur zoals transportbanden en opslagsystemen.

  • Real-time controle

    Monitor veiligheidszones en voorkom incidenten door op afstand instellingen aan te passen.

Dashboard & Configuratie

In havens en terminals zijn grote voertuigen zoals kranen en terminaltrekkers constant in beweging.

Het Dashboard & Configuratie systeem biedt u de mogelijkheid om veiligheidszones en instellingen eenvoudig aan te passen, met data over incidenten en near misses, zodat u de veiligheid continu kunt optimaliseren.

  • Monitoring van groot materieel

    Volg de bewegingen van kranen, terminaltrekkers en andere grote voertuigen en ontvang waarschuwingen bij incidenten of near misses.

  • Aanpasbare zones voor terminals

    Stel zones in rond drukke laad- en loszones en pas deze eenvoudig aan op basis van operationele veranderingen.

  • Data-gebaseerde optimalisatie van veiligheid

    Analyseer trends in incidenten en near misses om proactieve veiligheidsmaatregelen te nemen en de veiligheid in de terminal te verbeteren.

Met deze flexibele configuratie en monitoring zorgt u ervoor dat veiligheid en efficiëntie op uw terminal hand in hand gaan.

Meer over Dashboard & Configuratie

Waarom kiezen voor Aber en Lopos?

Onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om de veiligheid in havens en terminals te waarborgen. Door de flexibele configuratie van veiligheidszones en real-time monitoring kunnen we helpen de veiligheid en efficiëntie te verhogen, terwijl risico’s worden geminimaliseerd.

 

Neem contact op

Kom in contact